Våre partier sesongen 2022/2023


Oppstart: UKE 36

Har dere barn som ønsker å starte på turning - meld dere på via "Bli medlem" knappen.

Oversikt over partiene:

 

Foreldre & barn 2 år.                          Skjærgårdshallen tirsdager: 16.45 - 17.15

Dette partiet er kun for 2 åringer frem til de fyller 3 år og vil ta for seg lette gymnastikk øvelser med sang, musikk og lek sammen med sin foresatt.

 

Foreldre & barn 3 år.                          Skjærgårdshallen, tirsdager 17.15 – 18.00

Dette partiet er for 3 åringer frem til de fyller fire år. Her vil barna ha ulike løyper med gymnastikk øvelser, samt øvelser sammen med sin foresatt.

 

Barn 4 – 6 år. Partiene er FULLE.      Bamble turnhall, onsdager 17.00 – 17.45 og 17:45 - 18:30

Dette partiet er for barn som er fylt 4 år frem til de fyller 6 år. På dette partiet vil barna lære flere ulike selvstendige øvelser sammen med sitt parti og sin trener.

Om mulig er det ønskelig at foreldre sitter på tribunen under timen, mens barnet turner.

 

1 - 3 klasse. Partiet er FULT.               Bamble turnhall, onsdager 17.15-18.30

Dette partiet er for alle turnere som har begynt på skolen. Innholdet i timen passer for alle nivåer, og trenerne vil tilpasse nivået til turn erfaring og nivå. 

 

4 - 7 klasse.                                           Bamble turnhall, onsdager 18.30-20.00

Dette partiet er for alle turnere fra fjerde klasse. Innholdet i timen passer for alle nivåer, og trenerne vil tilpasse nivået til turn erfaring og nivå.Fra og med høst halvåret 2022 så vil hvert parti ha 2 hovedtrenere som er ansvarlige for trening av turnerne på sitt parti sammen med assistent trenere. Vi vil for første gang starte med å følge idrettens grunnstige, og ha en større variasjon av turn øvelser i treningene.  I høst halvåret vil turnerne ha 4 uker med et spesifikt tema på sine turn timer slik at vi skaper større variasjon og mer spenning i timene. Vi vil starte med 4 uker med turnøvelser for å trene styrke, deretter øvelser med ball og deretter balanse.

Høst sesongen avsluttes med en juleavslutning månedsskifte november/desember og da tar vi juleferie. 

Vi starter opp igjen uke 2 og da holder vi på ut mai.

Trenerne og styremedlemmer vil være «uniformert» men blå t-skjorter eller gensere merket med LIF Turn. Om det er noe så ikke nøl med å ta kontakt med noen av oss. 


Pris for sesongen 2022/2023 er 800 kr pr.medlem.


Meld deg inn her!